Un Altre cop des de Puig Reig !!!!

Hola Companyes i companys!!! 

De nou tornem amb nous treballs dels Alumnes de Saxo i Clarinet!!!!


Comencem pels mes menuts, la Xènia i en Sergi!!!

Aquest cop hem arribat una mica justets... espero que per la audició en directe ens quedi millor, d'acord Xènia i Sergi?....  a seguir treballant!!!!


no em van trencar els auriculars de miracle!!!!! però... a que estan divertits?L'Anna Planas s'ha lluït!!! el tema es molt ràpid i prou difícil, a més a mitja cançó, la melodia puja un to.... però això no és problema per l'Anna!!! 

L'Anna va fer dos tomes de la cançó amb el clarinet... i sabeu que?... ho va fer tan bé les dues vegades que he posat en el mp3 les dos tomes, per l'esquerra sentireu l'Anna tocant el clarinet i per la dreta també!, fixeu-vos-hi, les dos vegades les clava!!!! 
felicitats Anna!!! molt bona feina!!!La Gemma també ha treballat força, dos temes molt diferents, el primer molt tranquil, tret d'un musical, i el segon mes mogudet....

En el primer tema es nota que la Gemma canta molt bé , fixeu-vos com afina!!!
bona feina Gemma... t'ha quedat molt bé. (millor que la meva foto! glups1! Gemma, m'ha quedat moguda...aviam si en fem un altre!!! -perdó!)Aquesta si que es bona!!! podreu escoltar un duet enregistrat per dos alumnes que no es coneixen!!!
resulta que el Nil bé a l'escola al migdia, i la Joana al vespre, no coincideixen, però han gravat aquest tema a mitges, al concert de l'escola els presentaré a tots dos una estona abans de tocar junts!!!!
segur que els surt molt be!!!.--- ei!!! que fa quatre mesos que toquen el saxo!!!
i ja improvisen!!! fantàstic!!!
Finalment en David Vargas també s'ha apuntat al Blog...
ell ha treballat molt aquest tema, escoltant grans mestres del saxo al final ha fet la seva pròpia versió, amb un solo molt acurat, felicitats David!!!


Falten alguns alumnes per enregistrar, alguns per que han estat malalts.. i els altres.. ja ho saben elles...
properament tindrem més saxofonistes aquí.

fins aviat!!!!

Salut!!!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017

Gener del 2017 - alumnes de saxo.

Vacarisses, Febrer 2016