Des de Vacarisses de nou!!!

Hola a tothom!!!

Un cop més, desprès de l'èxit de les audicions de febrer, enregistrem els temes que els alumnes han treballat.


El blog es diu jo toco el saxo, però en Guerau, toca el trombó,  cada divendres ens trobem al migdia a la seva escola "Pau Casals", ell sempre esta apunt i amb un somriure a la cara, segueix així Guerau!!!
En Josep Peidro Ha enregistrat un blues, li ha quedat molt "cool". Felicitats Pepo!!!!

Pepo!!!! ens varem descuidar de fer la foto!!!... divendres vinent la fem he? no t'escapes pas!!!!...

La Júlia i el Roc fan classe junts, com que la Júlia toca el soprà i en roc l'Alt, han fet el mateix tema, però per separat.
Costa enganxar una foto del Roc que estigui quiet... no para mai, i amb el saxo, sempre balla!!!I ara tots dos toquen un Blues!!En Manel també toca el trombó.... hi ha enregistrat Aria, un tema del llibre de trombó, fa quatre mesos que toca, no està malament, oi Manel?... vinga, a proacticar més!!!!


L'Ariadna s'ho ha currat molt!!! el tema dels Elefants l'hi ha quedat molt be!!.. i a més ha fet un solo tot d'una tirada molt ben posat. Felicitats Ariadna!!!!


En David ha tocat dos temes, i això que només té el saxo des de Nadal!!! encara ens falta pulir una mica el so i la afinació, però va pel bon camí!!! bona feina David!!


Finalment el trio de saxos de Vacarisses que ha quedat en duo, de moment, ja que en Dima, aquest divendres estava malalt!!!... el proper divendres gravarem en Dima, i tindrem el trio complert!!!..
la Maria Lorenzo....
i en Patxi Buades....

El Dima va enregistrar una tarda més tard... i el tema de la foto, no és que tingues un accident!!!.. es que era carnestoltes i anava de mòmia!!!

Mireu-los que guapos els tres en aquesta foto!!, disfressats i concentrats!!!Res més, espero que gaudiu amb la música dels alumnes de Vacarisses... fins la propera!!!!!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017

Gener del 2017 - alumnes de saxo.