Vacarisses Juny 2016

Un cop més el curs s'acaba, s'acosten les audicions de fi de curs i els alumnes de saxo ja tenen el seu repertori apunt!!!
Com sempre, comencem pels més joves, ja porten uns mesos amb el saxo, i la cosa comença a sonar!!! tot i que ja sabem que els saxos sopranos son una mica "delicats" d'embocadura... però no patiu!!! aquest treball que heu fet es veurà recompensat l'any vinent amb una embocadura més gran, pròpia del saxo Alt. Felicitat pels curs!!!

La Júlia, en Gael i en Daniel han preparat dos temes pel concert:
primer, del llibre "escoltar, llegir i tocar" toquen el tema "Aria"
2016-01-27 17.26.05


La Mònica i l'Oriol avancen molt depresa!!! cada cop els sona millor i més segur el seu saxo, s'han atrevit amb un parell de temes, i els han quedat molt bé, escolteu:
2016-06-08 17.57.53



En aquest Quartet de saxos en aquesta ocasió s'ha convertit en trio, en Biel va faltar el dia de la gravació!!! precisament!!!!
La Victòria Cirera, en Pol Ortega i en Miquel Ortiz han preparat un tema força llarg per ells, es tracta d'un conegut tema dels Beatles...
2016-06-08 18.29.40
Aquest fi de curs, ens ha fallat l'Ismael, porta més d'un mes amb el braç enguixat!!! així doncs aquest curs us presentem un duet de saxos, format per l'Àlvaro Chacón i la Carla Marín.
Carla!!! Alvaro!!!! queda pendent la foto!!!!


En Patxi Buades, la Júlia Solsona i en Dima Belil tenien un repte aquest fi de semestre, interpretar la música d'en James Brown, un tema molt rítmic i amb notes molt llargues.... hem arribat una mica justet, menys en Patxi, que fins i tot ens regala un solo fantàstic!!!


En Roc ha triat un tema molt bonic pel concert d'aquest fi de curs, una balada de la Carole King, escolteu-la, l'hi ha quedat molt bonica.


En Pepo aquest cop apart de saxofonista s'ha convertit també en compositor... ja fa dies que va provant de gravar-se a casa amb el saxo... aquest cop, va crear un tema que us ofereix.... Pepo!!! no te títol?....


I finalment el trio de saxos que em trobo cada dimecres al migdia a l'escola: En Josep Graells, en Vicent Millo i en Pol Madico.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017

Activitat Setmana Cultural a Vacarisses