Puig-reig, Nadal 2012

Hola de nou!!!

Estem a final de trimestre i toca enregistrar als alumnes.....

Ara la majoria ja son veterans i saben com va això de gravar... ho han fet molt bé, escolteu el resultat....

Aprofito per desitjar-vos bones festes i un millor 2013 a tots!!!!

_____________________________________

Comencem per la Xènia i en Sergi... aquest cop han tingut poc temps per preparar el tema, i això es nota una mica... segur que si practiquen aquest nadal sortirà millor!!!!
_____________________________________


Seguim amb en Joan, aquest anys s'ha estrenat amb el saxo... i ho està fent molt bé, fixeu-vos en quin bon so que té.
_____________________________________En David segueix la seva bona evolució, en aquest cas toca un tema molt conegut de Duke Ellington, i el solo està molt bé, totes les notes estan molt ben col.locades, felicitats David!!!

_____________________________________


La Berta i la Sandra han enregistrat un bonic tema de Michael Jackson,  la Berta el tenia pendent de l'any passat, una lesió va impedir enregistrar el tema....
em vaig despistar i no vaig fer la foto... segur que a elles no els sap greu....
_____________________________________En Jordi i en Martí s'han preparat dos temes, de dos grans compositors, d'en J.S.Bach i de S. Wonder... bona feina feta i bona motivació, ens ho passem molt bé a classe mentre fem feina.
també em vaig descuidar de la foto...brrrrrr....

_____________________________________En Daniel Prieto està que es surt!!! s'ha posat a treballar de valent aquest trimestre i ha enregistrat tres temes, un ja l'havia enregistrat, però en Daniel volia veure si sonava diferent de l'any passat, i és evident que si!!!!!

Bona feina Daniel!!!  sigue así!!!!!!


_____________________________________En nil ha enregistrat també el tema d'Stevie Wonder, ha quedat prou lluit.
_____________________________________La Gemma ha trovat un tema que li va molt bé, és un estàndard de jazz molt conegut i veureu que li ha quedat molt bé i molt ajustat, felicitats Gemma!!!!
_____________________________________En Ramon s'estrena aquest any gravant, hem triat un blues, la música que a ell li agrada...._____________________________________
I finalment, les últimes de la tarda, la Joana i la Marta, han treballat el tema del Joe Zawinul, amb segones veus, solos, en fi... molt bona feina, val la pena escoltar!!!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017

Gener del 2017 - alumnes de saxo.