Els dimarts al Papiol (juny 2012)

Benvinguts de nou, s'acosten les audicions de juny, i els alumnes ja tenen apunt el nou repertori .  Aquí en teniu una mostra, els alumnes del dimarts al Papiol.

Comencem pel Francisco, tot un tema sencer de quasi 3 minuts! i ha quedat prou bé... aviam si relaxem aquesta embocadura!!!
En Miquel ha treballat força aquest semestre, es que el tema que ha triat, té molta tela, és llarg i complicat, amb forces parts... però finalment el Miquel se n'ha sortit molt bé ...ah!!! i l'ha enregistrat pràcticament d'una tirada... bona feina Miquel!!!!

El trio s'ha convertit en duo... en Guillem no ens va acompanyar aquest darrer dimarts... un ocellet m'ha dit que te una vida social molt intensa en Guillem.

La Maria i en Quim han enregistrat sense cap problema ni incidència els dos temes proposats per les audicions de juny. Els ha quedat molt be, escolteu:
L'Anna es va proposar un objectiu complicat, la veritat... jo no ho veia massa clar... però com que sempre penso que voler és poder... doncs que m'he quedat amb un pam de nas, l'Anna ha complert l'objectiu i amb nota, vosaltres mateixos podeu jutjar... felicitats Anna!!!
Seguim amb els de dimecres!!!  

fins aviat!!!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017

Gener del 2017 - alumnes de saxo.

Vacarisses, Febrer 2016